· 

Spaans leren met een spaanstalige lerales

Hallo, ik ben Silvia Rabanal en ik kom uit Peru. Ik kwam naar Nederland kwam in 2013 en ik begon werken als privé lerares Spaans, eerst als een hobby, daarna heb ik een opleiding gevolgd bij Instituto Cervantes.  Tijdens de laaste jaren heb ik mijn kennis en ervaring als lerares uitgebreid. Ik  geef bij iedere student veel aandacht want elke persoon leert op verschillende manier daaroom ben ik communicatief, creative, positive, passionate. Ik ben ook een liehebber van niuewe technologie dus ik werk graag met Whatsapp, Quizlet, etc . 

In Peru -2005 heb ik met sucess opleiding toerism aangerond in Trujillo stad. Na mijn studies werkte ik als consultant in non-profit organizaties in de bergen en aan het kust an mijn land. 

Meer weten: Kijk hier

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0